SD dæmpefødder Søgning
Audio Art har gennem de sidste seks år med stor succes leveret mere ed 2000 sæt SD-dæmpefødder til montering under hifi-udstyr .

SDfødderne er et af de billigste og mest effektive tweekprodukter der nogensinde er præsenteret på det kommercielle marked. I al sin enkelhed løser SD-fødderne problemet med at isolere de enkelte apparaters eller højttaleres kontaktpunkter fra hylder eller gulve. Ved musikafspilning vil der uundgåeligt opstå større eller mindre rystelser i alle rummets flader. Disse rystelser forplanter sig til hifiudstyret elektronik, rør, cddrev osv med lydforringelse til følge. For højttalernes vedkommende er det selvsagt klart, at vibrationer fra kabinetter forplanter sig til gulvet, som derfor genererer ukontrolleret støj i lytterummet, såvel som i underliggende rum (larm hos underboen).

Der ligger endvidere klare beviser for (målinger)reduktion af kabinetresonanser, når højttalerne placeres på et korrekt dimensioneret svingningsdæmpende underlag (eksempelvis SD-fødder). Resultatet heraf, vil af de fleste opleves som en renere og mindre forvrænget gengivelse.

Lad dig ikke afskrække af SD-føddernes primitive udseende og relativ lave pris; disse dæmpefødder har afskrækkende stor positiv indvirkning på rigtig meget hifiudstyr.

Her er ikke tale om placeboeffekt.

SDfødder sælges i pakker til højttalere - à 8 stk. kr.250.00 opgiv vægt.

Pakker à 5 stk. til apparater kr. 125.00 opgiv vægt

Ved køb af SDfødder hos Audio Art, kan der aftales returret.

Ved forudbetaling sender vi SDfødder portofrit - ved evt.returnering fratrækkes kr 50.00 pr. forsendelse till dækning af ekspeditionsomk.
Søg
Audio Art
Danasvej 37
1910 Frederiksberg
Tlf. 33 25 37 00
Fax. 33 25 38 00
audioart@email.dk
© 2008 | Audio Art - Danasvej 37 - 1910 Frederiksberg | Tlf. 33 25 37 00 | Fax. 33 25 38 00 | E-mail: audioart@email.dk