Reparation Søgning

                                  

   AUDIO ART REPARERER DIN FORSTÆRKER MENS DU VENTER

                                           VI REPARERER DIN FORSTÆRKER

                                                                  imens går du hjem og venter

 

Vi tilbyder reparation af de fleste hifi-fabrikater, transistorforstærkere, rørforstærkere, cd-maskiner, tunere, pladespillere, højttalerenheder og retipning af pickkuper

I mange tilfælde kan gives gratis tilbud/prisoverslag.

RØRFORSTÆRKERE:  Vort speciale er reparation og modifikation af rørforstærkere. Med vort samarbejde med faguddannede teknikere med mange års erfaring med high-end rørgrej, kvalificerer vi os nu blandt de bedste på markedet. Der figurerer desværre på markedet en del rørgrej med konstruktionsfejl og uhensigtsmæsigt valg af rør. En del er købt brugt og serviceret af velmenede, men ukyndige eller udygtige privatpersoner eller på værksteder med uerfarent personale. Dette resulterer ofte i stærk forringelse af apparaternes lydkvalitet, holdbarhed samt tit begrænsning af forstærkernes udgangseffekt. Vi giver gerne et tilbud på reparation og evt. opgraderingsforslag. Til OVC forstærkerne, som er fabrikeret hos Audio Art siden vi åbnede i 1990, har vi stort set alle reservedele på lager, ligesom vi gerne giver tilbud på opgradering og forslag til konstruktionsændringer på vore tidligere modeller. Vi anvender naturligvis udelukkende reservedele af god kvalitet til alle vore reparationer og ombygninger.

UDSKIFTNING AF PICKUP:   Korrekt montering af pickupen, optimal justering af tonearmsgeometrien og korrekt nåletryk er en underkendt, men absolut betingelse for bedst udnyttelse af din nye pickups lydkvaliteter. Når du køber en ny BENZ MICRO pickup, tilbyder vi at montere denne u/b i vor butik eller du rådgives gerne, hvis du selv vil have fornøjelsen. 

Søg
Audio Art
Danasvej 37
1910 Frederiksberg
Tlf. 33 25 37 00
Fax. 33 25 38 00
audioart@email.dk
© 2008 | Audio Art - Danasvej 37 - 1910 Frederiksberg | Tlf. 33 25 37 00 | Fax. 33 25 38 00 | E-mail: audioart@email.dk