Effektforstærkere Søgning
Audio Art fører effektforstærkere fra følgende fabrikater:
Mark Levinson, OVC, Rotel, Bel Canto, Audio Analoque, Primare, Rega, Pass Labs
Bel Canto
The founder and head designer of Bel Canto, John Stronczer er ikke en hr. HvemSomHelst. John Stronczer grundlagde Bel Canto Design for mere end 15 år siden. Det første han blev kendt for, var en enestående vellydene rørforstærker baseret på den kraftige 845 triode. Siden har han arbejdet med mere komplicerede udfordringer som D/Aconvertere, digitaforstærkere og avanceret surroundudstyr. I dag fremstiller Bel Canto en forstærkerserie baseret på på det energibesparende Pulse Wide Modulation konstruktionsprincip
For få år siden vurderedes PWM forstærkere af kræsne audiophiler, som uanvendelige til anvendelse i hifi- musikanlæg. Samtlige PWM lød jo også elendigt. Sådan er det ikke mere. Flere og flere af de kendte highend fabrikanter har i den sidste tid arbejdet seriøst med konstruktion af vellydene klasse D forstærkere, hvor strømforsyningsfiltrene er acchileshælen.
Bel Canto er en af de fremmeste med deres nye forstærkerserie.
Smag og behag er som bekendt forskellig og hifiverdenen er fyldt af kompromisser. Der er folk der foretrækker en forstærker med beskeden udgangseffekt, hvis denne blot er har en klang der tilfredsstiller deres smag. Andre synes ikke at være tilfredse før et hug på en stortromme ikke lyder møffet som et spark på en våd papkasse og en klaverkoncert på en Bøsendorfer lyder som bliver der spillet på et koncertflygel og ikke på et pianette. Kan man få det hele? Svaret er nej, selv når prisen er (næsten) uden betydning, vil den kræsne entusiast påstå.
Bel Cantos effektforstærkerbestykkede apparater leverer masser af power fra de kompakte konstruktioner, som iøvrig thar et lille energitab ( varmer stort set ikke) og komponenter nedbrydes ikke på grund af høje temperaturer.
For mange er det en kærlommen gave, at samtlige apparater til et fuldt udstyret, virkelig kraftigt musikanlæg, ikke dominerer al væg- og gulvplads i lytterummet ( læs HI WAF). Gennem tiderne har mangen en lydentusiast kompromisset, taget skraldet med konen og accepteret de pladskrævende apparater FOR LYDEN SKYLD.
Ønsker du en neutral gengivelse, næsten ubegrænsede kraftresurser, god dynamik og ikke mindst en relativ anstændig anskaffelsespris, bør du stifte bekendskab med Bel Cantos forstærkerprogram.
Tilbage til toppen
Bel Canto effektforstærkere
Nedenstående ses de forskellige varianter af Bel Cantos effektforstærkere. Til alle forstækere anvendes identiske kabinetter. Klik på ovenstående link for yderligere info og tekniske specs.

e.One REF1000 mkII
Mono Digital Amplifier
1000W into 4 ohms, >500W into 8 ohms

e.One REF500
Mono Digital Amplifier
500W 4 ohms, 250W 8 ohms


e.One REF1000
Mono Digital Amplifier
>1000W into 4 ohms, >500W into 8 ohms

e.One S500
Dual Mono Digital Amplifier
500W 4 ohms, 250W 8 ohms

e.One S300
Two Channel Digital Amplifier
300W/channel into 4 ohms, 150W/channel into 8 ohms


e.One M300
Mono Digital Amplifier
300W/channel into 4 ohms, 150W/channel into 8 ohms
Klik for stort billede....
Tilbage til toppen


Tilbage til toppen
Mark Levinson
Perfektionisme er ikke en mani, men en glad flamme der ikke blusser op ved det næstbedste.

Der findes vel næppe en en hifientusiast, der ikke har hørt om Mark Levinsons forstærkere. På grund af prisen er der derværre knap så mange ,der har fornøjelsen at eje at et eller flere eksemplarer af disse fantastiske apparater. Kun med Mark Levinsons næsten urealististisk høje krav til teknisk perfornence, lydgengivelse, design og holdbarhed, har firmaet manifesteret sig som stjernen på toppen af the State of The Art.
Herunder ses Mark Levinsons seneste udbud af effektforstærkere.
Tilbage til toppen
Mark Levinson Effektforstærkere Ser 400
Mark Levinsons serie 400 effektforstærkere består af:
Stereoforstærkere
No 431 - 2x200 Watt 8 ohm
No 432 - 2x400 Watt 8 ohm
3kanalforstærker
No 433 - 3x200 Watt 8 ohm
Mono
No 434 -
No 436 - 1x350 Watt 8 0hm
Klik for stort billede....
Tilbage til toppen
Mark Levinson No 532
Nº 532 Dual Monaural Power Amplifier

Simply put, the Nº532 is the best Mark Levinson dual-mono amplifier ever built. Featuring two 400-watt monaural power amplifiers housed in a single chassis, the Nº532 offers the distinctive sonic signature of earlier Mark Levinson dual-mono amplifiers, but with dramatically improved resolution and dynamics. This amplifier politely commands (and fully rewards) your complete attention
Klik for stort billede....
Tilbage til toppen
Mark Levinson No 53
The Nº53 Reference monaural power amplifier is a landmark, the first-ever switching power amplifier from the Mark Levinson brand, and the first Mark Levinson power amplifier to earn the Reference designation since the Nº33 in 1994. Klik for stort billede....
Tilbage til toppen
Lavardin Effektforstærkere
Citat fra HiFi+
Comparisons with a Lavardin amplifier make just about everything else sound cluttered and clum

Lavardin har følgende effektforstærkere på programmet:
Model A80
2x35 watt

Model A80 Ref
2x35 watt

Model AP150
2 50 watt

Model MAP
Monotrin à 55watt
HiFi+ skrev:
http://www.lavardin.com/hifiplus2-E.html

Klik for stort billede....
Tilbage til toppen
Søg
Audio Art
Danasvej 37
1910 Frederiksberg
Tlf. 33 25 37 00
Fax. 33 25 38 00
audioart@email.dk
© 2008 | Audio Art - Danasvej 37 - 1910 Frederiksberg | Tlf. 33 25 37 00 | Fax. 33 25 38 00 | E-mail: audioart@email.dk